Welcome

Fa un segle, a TOUS vam començar a imbricar una història marcada per l'amor, la família, la valentia i l'honestedat. Al llarg dels seus cent anys de trajectòria la companyia ha sabut adaptar-se als nous temps, modes i tècniques sense deixar de banda l'artesania, la tradició i la seva essència. Tres generacions, just en procés d'incorporació de la quarta, d'ofici, perseverança i coneixement de negoci avalen la trajectòria de la marca joiera.

Rosa Tous
VICEPRESIDENTA DE TOUS

Rosa Tous

Benvingudes i benvinguts a TOUS Heritage, un espai amb el qual ens hem proposat un veritable repte: preservar el llegat de la nostra companyia com a màxima expressió del nostre ADN i evolucionar-lo per construir una identitat empresarial única i diferent.

Les arrels de la resiliència de TOUS es remunten als anys 20 del segle passat i es troben en l'esperit emprenedor del jove aprenent de rellotger Salvador Tous Blavi, el meu avi. Un esperit secundat pel seu fill, Salvador Tous Ponsa, que, juntament amb la seva dona, Rosa Oriol, van enllaçar amb magistral ofici el que ara coneixem com a Joieria TOUS.

En l'espai TOUS Heritage mostrem i interpretem d’una manera innovadora el llarg i intens viatge que ha viscut i continua vivint TOUS. Es tracta d'un espai interactiu que ofereix al visitant dues rutes de navegació per conèixer la història i el patrimoni cultural intangible de TOUS: la ruta clàssica, que permet descobrir el relat a l’estil tradicional a través de la línia temporal de l'apartat “Cronologia”, mentre que l'opció de navegació, més innovadora i creativa, permet a l'usuari navegar per l'univers TOUS a partir dels valors corporatius en l'apartat “Història en valors”.

Aquest web permet al visitant no només situar-se davant d'un aparador des del qual pot observar els productes de la companyia al llarg d'un segle d'història (apartat Museu), sinó que, a més, li permet entrar a la rebotiga (apartat Arxiu) i accedir al fons històric de la companyia.

La nostra història és un element distintiu que ens permet conciliar la continuïtat del rigor i l'excel·lència de l'ofici de joier que ens identifica, amb el caràcter innovador que ens defineix. Us convidem a visitar el web TOUS Heritage a través del qual podreu conèixer el nostre llegat narrat en clau de compliment dels valors corporatius de TOUS.

Desitgem que gaudiu d'aquest viatge.

MOSTRAR MÉS OCULTAR
Tous cronologia

El compromís i l’esforç de quatre generacions de joiers han convertit TOUS en el que és avui: la marca de joieria líder en el segment del luxe assequible. La història va començar a embastar-se el 1920 amb un jove aprenent de rellotger, avi de l'actual generació directiva, i va créixer gràcies a la tenacitat i la visió del matrimoni format per Salvador Tous i Rosa Oriol i amb la incorporació de les quatre filles del matrimoni: Rosa, Alba, Laura i Marta Tous. A data d'avui, la firma joiera està present a més de 50 països amb més de 700 botigues.

CRONOLOGIA